Ето го мъжа на Ася Капчикова, когото тя все още крие… СНИМКИ

В последните години Ася Капчикова умишлено страни от публичното пространство, предпочита да си гледа децата и семейството, и по-рядко да е под светлините на прожекторите.

До момента не е разкривала и почти нищо за мъжа до себе си, на когото роди три деца, а за него се знае единствено, че е бизнесмен, който разполага със солидни финансови възможности.
Ася Капчикова за раздялата с мъжа си: Много съм щастлива в личен план!
Тези дни обаче, тайната падна и стана ясно кой е човекът, който промени до такава степен бившата еротична моделка. Става дума за бизнесмена Ивайло Христов, който преди време въртеше ресторант в столичен хотел, собственост на фамилия Арабаджиеви, пише “Уикенд”.

До момента не се знаеше почти нищо за половинката на Капчикова, като тиражираните слухове бяха какви ли не, включително, че той е богат, но много по-стар от нея. Е, от кадрите, разпространени наскоро от изданието, е видно, че бизнесменът е по-голям, но не и чак толкова стар, колкото бе изкарван месеци наред в публикации. 
Това Ася Капчикова ли е? Плеймейтката е неузнаваема след нови корекции СНИМКИ
Христов бил минал 50-те, а Капчикова е на 32 и въпреки това визията на бащата на децата й е доста добра, като очевидно той полага много старание, за да хваща окото още. Тялото му е обсипано с татуси, както е видно и от един от кадрите, а на едната му китка е изрисуван пантаграм. На същата ръка е изписано и числото на дявола – 666, което обаче би могло да се превърне в 999, ако се гледа от обратната страна.
Засега в социалните мрежи Христов е публикувал единствено своя снимка в гръб – как носи две бебешки кошчета – от 2020-та година, когато се родиха и близнаците Ивиан и Ианик.

“Не отглеждаш герои, отглеждаш синове. И ако се отнасяш с тях като със синове, те ще се окажат герои, дори ако това е само в собствените ви очи”, гласи буквалния превод на това, което пише в коментар на английски към кадрите бизнесменът.
Припомняме, че в края на 2021-а се роди и трето момче в семейството – Ириан./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Сашо Кадиев си призна всичко за bTV, завръща се на...

Сашо Кадиев напусна “Преди обед” и bTV, но всъщност това се оказа съвсем за кратко за изненада на мнозина. А новината, която хвърли като бомба малко след това, и за която ви информирахме преди дни, намира своето поредно потвърждение. “Израснах в bTV и като професионалист, и като човек. Когато постъпих в телевизията, […]

Subscribe US Now