Семейни войни: Сузанита вади кирливите ризи на Орхан Мурад, готви му гнусотия СНИМКИ

Преди няколко седмици Сузанита втрещи с новината, че е бременна. Тогава тя показа наедряло коремче и кой е бъдещият татко. Приказката при нея продължи твърде кратко, тъй като вече се е разделила с бащата. 

Малката певица, която имаше проблеми с наркотиците, излезе с нова порция провокация. Потвърди слуховете, че не говори с баща си Орхан Мурад и му отправи много сериозна заплаха.

“Много скоро ще изкарам всичко наяве и на този добър човек, който всички вие уважавате и съжалявате”, закани се Сузанита на баща си, който след нейните скандални прояви и залитането по забранените вещества спря да разговаря с нея и продължи живота си. 
Именно Сузанита е в основата на раздялата между него и майка й Шенай. Двете с майка й не одобрява новата жена на певеца и се мъчат по всякакъв начин да ги разделят. 

Сузанита показа нова снимка на корема си и успокои всички, че бъдещият й син е добре. С това сложи край на спекулациите, че е направила аборт след срива във взаимоотношенията с бъдещия татко, който май не се интересува от бебето и не е сигурно, че ще му даде името си./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Гери от "Ергенът" се подигра жестоко с конкурентката си Виктория ВИДЕО

Първият сезон на “Ергенът” е в миналото, а Виктор успя да си намери жена, макар и извън участничките в шоуто. Играта за някои от момичета продължава и те не спират да се “хапят”.  Този път Гергана Стаменова реши да настъпи Виктория Капитонова по болното й място. Рускинята стана за смях […]