Лили Иванова стана жертва на нагла кражба

Лили Иванова е станала жертва на нагла кражба, веднага след концерта си в Народния театър наскоро. Това става ясно от нейния пиар Николай Недеков, който разкрива какво точно се е случило.

Случката се разиграла ден след бутиковия рецитал. “Това е певицата в България, получила най-много цветя. Нали разбирате, че става дума за много букети, венци, кошници с цветя. На следващия ден обикновено отиваме да ги събираме с бус. Буквално ги хванахме в крачка как изнасят през вратата кошници с цветя.
Лили Иванова разплака Софи Маринова с този жест СНИМКА
Става дума за хора, които не са част от екипа ни, но са дългогодишни наши подизпълнители. Нищо не сме им казвали, това, което видяхме, беше достатъчно и вече не работим с тях”, заяви пред “Телеграф” Недеков.

Той разказа, че в случая не става изобщо дума за самия акт, тъй като Лили Иванова многократно е подарявала цветята си след концерт, за да зарадва хората. Конкретно тези са били предназначени да се поставят на гроба на Иван Вазов.
Изплува шокираща СНИМКА на Лили Иванова от далечната 1952 г.
“Тя няма как да вземе със себе си всички цветя, реално не е възможно, получава толкова много и цветя и любов и винаги би се радвала да помогне. Ако я бяха попитали дали може да зарадват някого, тя би ги дарила с голямо удоволствие. Случвало се е след концерт да подарява от букетите си на дами от публиката. Оставяли сме цветя във фоайето на НДК, за да го краси. Но от тези хора никой не беше питал дори и това е обидно”, добавя още Недеков./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво мисли Туиги, популярният някога модел, за съвременните козметични интервенции

През 60-те години на миналия век Туиги е един от емблематичните образи в модната индустрия. Едва на 17 години, предизвиква истински фурор с нестандартната си визия. С ръст около 170 см, тя тежи малко над 40 кг. – с което се противопоставя на наложените в предното десетилетие пищни модели на […]

Subscribe US Now