Марго Роби най-накрая наруши мълчанието

Марго Роби най-накрая наруши мълчанието след критиките на редица фенове и неодобрението на нейни колеги за предполагаемото пренебрежение на актрисата, която не получи номинация за Оскар за ролята си във филма “Барби”. Марго е категорична, че нейната липса на номинация няма значение, защото филмът вече е успял да “промени културата”.
Сценаристът и режисьор Грета Геруиг, която получи номинация за най-добър адаптиран сценарий, също беше пропусната в надпреварата за наградата за най-добър режисьор.
Райън Гослинг, който получи номинация за най-добър актьор в поддържаща роля за ролята си във филма, публикува изявление, в което казва, че е “разочарован” от това, че двойката е оставена извън съответните им категории, чувство, споделяно от отличената в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля Америка Ферера. “Тяхната работа трябва да бъде призната заедно с другите много достойни номинирани”, казва Гослинг.
Тази седмица Робърт Дауни Джуниър, номиниран за най-добра поддържаща мъжка роля за ролята си в “Опенхаймер”, също изрази мнението си по въпроса. “Марго Роби не получава достатъчно признание според мен”, споделя той.
“Няма начин да се чувстваш тъжен, когато знаеш, че си толкова благословен”, обаче е категорична Марго Роби, според Deadline. “Очевидно смятам, че Грета трябва да бъде номинирана за режисьор, защото това, което тя направи, е нещо, което се случва веднъж в кариерата, веднъж в живота. Това, което тя направи, наистина е така. Но това беше невероятна година за всички филми.”
Номинираните в категорията за най-добра актриса са Сандра Хюлер за “Анатомия на едно падане”, Ема Стоун за “Клети създание”, Лили Гладстоун за “Убийците на цветната луна”, Кери Мълиган за Maestro и Анет Бенинг за Nyad.
“Барби” се превърна в най-големия хит на 2023 г., като направи 1.4 милиарда долара в световен мащаб и спечели осем номинации за Оскар. “Просто смятам, че филмът е по-голям от нас. По-голям е от нашата индустрия”, споделя Марго Роби и допълва: “Ние се заехме да направим нещо, което да промени културата, да повлияе на културата, просто да окаже някакво въздействие. И това вече е направено и то по-много по-силен начин, отколкото някога сме мечтали. И това наистина е най-голямата награда, която може да произлезе от всичко това.”
Що се отнася до церемонията по раздаването на Оскарите, нея очакваме с нетърпение на 10 март, за да видим кой ще си тръгне с най-много признания и статуетки.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Брад Пит няма спирка

Тази година се очертава доста натоварена за Брад Пит. От една страна защото ще прекара доста време в снимки за филма за Формула 1, в който преди няколко месеца стана ясно, че ще участва. От друга страна актьорът явно изобщо не си спестява допълнителни ангажименти, защото вече се е захванал […]

Subscribe US Now