Нов скандал в “Тоника”! Бивша певица скочи остро срещу Ева и разкри, че…

В социалните мрежи се разигра нов скандал между големи естрадни певици. Бивша солистка на група “Тоника” нападна жестоко колежката си Ева Нейденова и разкри шокиращи неща от миналото на певицата. Думите й предизвикаха гняв у Тони Димитрова, която започна да брани колежката си. 

Скандалът е огромен, а фенове на изпълнителката на “Ах, морето” недоумяват как се излага публично и как не може да се сдържа и изпада в нервни кризи. 
Скандалът пламва след една иронична реплика във Фейсбук от страна на учителката от Бургас Елза Паносян към Ева Найденова. 

Елза Паносян

“А най-комично беше участието на пеещата Ева, посмях се доволно”, подиграва се на изявата на певицата в новогодишната програма на БНТ Паносян.
Язвителният пост обаче не остава незабелязан от близката приятелка на вдовицата на Гого Найденов Тони Димитрова, която реагира мигновено. “И какво? Много ли се смяхте на Ева?”, отвръща в същия стил на съгражданката си българската Бони Тейлър.

Тони Димитрова 
Даскалица й отговаря с нова атака към Ева. “Тони, явно в началото на 70-те години, когато бях солистка на “Тоника” и събирах овациите на публиката, вие още сте нямали връзка с музиката. По въпросното време аз просто си пеех, а въпросната самонадеяна певица тичаше във всички посоки и пак не можеше да ме достигне. Питайте хора, които познават професионалните ми успехи, и тогава пишете по мой адрес”, препоръча Паносян на съгражданката си.
Елза не остава в “Тоника”, тъй като е още малка. Диомов я взима едва 10-годишна, но няма как да гради голяма кариера с дете и затова тя не продължава в групата. В мрежата я обвиняват, че завижда на успехите на Ева и затова я напада така язвително./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Дидо вече не е част от D2, представи новата си група ВИДЕО

След 17 години съвместно творчество Дидо от D2 вече е само Дидо, или по-точно Дидо от DeeStoned, както се казва новата група на музиканта. За записите на бандата помага колоритният Николай Маджаров-Файчето, когото по-младите вероятно познават от участието му в MasterChef, а по-улегналите обожаваме от “Тибетски сърца”. Песните на групата […]

Subscribe US Now