Как Кейт Мидълтън ядоса Меган Маркъл

Докато тази вечер, 8 декември, хиляди студенти в България отбелязват празника си, в Лондон принцесата на Уелс събира десетки хора за традиционния си коледен концерт. Както беше обявено преди седмици, той ще се състои в Уестминстърското абатство.
Като част от промоутирането му на профилите на Кейт Мидълтън и принц Уилям в социалните медии се появиха редица постове. В един от тях виждаме обикновени хора, които получават поканата си от принцесата за концерта.
На друго се показва самата Кейт Мидълтън, за да покани всички, които искат да гледат тържественото събитие, посветено на онези членове на обществото, които се грижат за децата. Причината е, че концертът й тази Коледа е част от кампанията й за ранно детско развитие Shaping Us.
41-годишната принцеса и майка на три деца е облечена в бляскаво бяло сако на Self-Portrait на стойност 500 британски паунда. В социалните медии много хора разкритикуваха Кейт, че отново е заложила на нова дреха вместо да се появи с нещо, което вече има.
В прессъобщението на двореца Кенсигтън за коледния концерт пък се казва, че той показва надеждата за нов живот и “защо е важно да изградим подкрепяща грижовна среда около децата и възрастните в живота им”.
Именно това изречение е твърде вероятно да разгневи Меган Маркъл и Хари – херцогинята на Съсекс неколкократно е споделяла, че никой от кралското семейство не й е оказал подкрепа по време на бременността й с принц Арчи и не се е интересувал от това как тя се чувства, казват в The Royal Report.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дейвид Карузо е неузнаваем 11 години след края на "От местопрестъплението - Маями"

Изминаха над 10 години от приключването на “От местопрестъплението – Маями” и за цялото това време не сме чули и видели нищо от Хорейшио Кейн. Така де, от Дейвид Карузо. Актьорът по принцип е доста потаен и не обича да влиза много под светлините на прожекторите, но е факт, че за […]

Subscribe US Now