Изненадващите бойни умения на Марк Зукърбърг

По принцип не е обичайна гледка човек, който се занимава програмиране и компютри, да е много активен в ежедневието си. Камо ли да спортува редовно.
Разбира се, и от това “правило” има много изключения. Оказва се, че Марк Зукърбърг е едно от тях. Създателят на Facebook обаче не е запален по фитнес или пък плуване, а по ММА.
В профила си в Instagram милиардерът публикува видео, от което се вижда, че тренира заедно с Кай Ву – един от дебютантите в UFC. А това се оказва светлина, в която едва ли някой е очаквал да го види.
И не само ние сме останали впечатлени от уменията и показаното от Зукърбърг. Джо Роугън, който е един от редовните коментатори на MMA двубои, също изрази учудването си. Според Complex, той е споделил, че е много щастлив от това, което вижда.
Всъщност, Марк Зукърбърг е бил гост в Joe Rogan Experience, където е пояснил, че е открил страстта си към този спорт по време на пандемията. След като е сондирал мнения сред приятели и познати е започнал да тренира с Дейв Камарило.
И милиардерът не смята, че основният въпрос е как е започнал да тренира, а защо не го е направил много по-рано, защото според него това е най-якият спорт. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гери-Никол вдигна неудържимо градусите, вижте как се появи от Миконос СНИМКИ 18+

Няма как Гери-Никол да не прикове погледите със сексапила си и отново да напомни какви сочни форми има. Изпълнителката не се спира! Пуска редовно и много активно горещи кадри от екзотични плажове, на които с удоволствие се разголва. Последните й фотоси в социалните мрежи са от почивка на остров Миконос. […]