Вили унижи жестоко Елвиса в “Игри на волята”

Остава съвсем малко до финалната права в “Игри на волята” и настроенията в племената се менят по-бързо от времето навън. Чести коментари се чуват и от Гладиатори, и от Стареишини към Мартин, към когото май никой не таи добри чувства, с някои малки изключения.

Целта на милионера е да влезе в осмицата, а нагласата в племето му е именно той да отпадне пръв по пътя към големия финал. Именно на този основа лежат и хапливите коментари, които Виолета прави вече все по-често към Елвиса. Той, на свой ред, не остава длъжен никому и веднага отвръща с контраатака.
“Какво положително ще покаже Мартин на България? Кои са положителните му качества, с които той да даде пример на някого? Ами аз не мога да се сетя за нито едно!”, заяви Вили, която страда от болки и контузии пред камерата.

Думите на Виолета, разбира се, подразниха Елвиса, който всеки път й намеква, че след като не се чувства добре, е по-редно да си ходи у дома. Тя обаче, май няма никакво намерение да се поддава на провокациите и стоически ще направи и невъзможното, за да издържи заради дъщеря си Денислава, с която иска да се събере.
“Като си толкова силна, защо не си тръгна по-рано?”, заяви Мартин на Виолета, след като тя му каза, че е минал като турист през най-тежката територия – Чистилището.В ооооПри последната битка на Арената обаче, Виолета се забави ужасно и това доведе до загубата на племето й в битката, от която зависеше кое племе къде ще изкара следващата седмица в шоуто.
Лекарите тепърва ще решават какво е здравословното състояние на Виолета, която си тръгна от Арената, куцайки, и ще стане ясно дали бизнесдамата ще остане в продукцията или ще се наложи да си тръгне по здравословни причини.
Междувременно стана ясно, че Чистилището се връща като локация в “Игрите” и падналият в капитанската битка между Дунев и Рълев – в случая Краси Дунев, отива тъкмо на нея./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Признанието, което всички чакаха от Адел

За първи път Адел и Рич Пол бяха забелязани на публично място през юли 2021 г., когато отидоха заедно на баскетболен мач от NBA. Тогава източници разкриха, че двамата действително се срещат. Няколко месеца по-късно повече подробности за връзката им даде самата певица. В интервю за Rolling Stone тя сподели, […]

Subscribe US Now