Младеж освирка Наско Колев на участие, но той го изкара на сцената и го изложи по брутален начин ВИДЕО

Певецът Атанас Колев попадна в много неудобна ситуация по време на участие, но накрая толкова се ядоса, че така нареди наглец в клуба, че го направи за смях пред всички.

Докато си пее на сцената  Наско чува някой от публиката да го освирква. Той не го подминава и казва момчето при него на сцената, за да обясни на какво се дължи това държание. 
Напереният младеж, който носи тъмни очила в нощен клуб, се изцепва на микрофона: “Само МБТ, ти нямаш нищо общо”. Явно е фен на бандата, но тогава какво прави на участие на Наско Колев, се питаха всички присъстващи. Точно това попита и Наско, като му “сипа” стабилно и със сигурност излагацията ще го държи още дълго.
 

@shtipkata1
 
♬ original sound – Stilyan

“Искам да ти кажа, че аз не съм МБТ, а ти си шматка, защото си платил вход и аз ще си купя дюнер с твоите пари”, каза му Наско и го засрами пред всички. Хип-хоп сензацията получи заслужени аплодисменти, а в мрежата хората го възхваляват за постъпката му. 
 
“Браво, момче. По тези клубове започнаха да излизат само наркоманчета, невъзпитани младежи, които нямат уважение към изпълнителите пред тях. Заслужават всеки път така да ги поставят на мястото си и може би самочувствието им ще стане по-малко”, пишат в мрежата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кой е мъжът, когото Емили Ратайковски целува страстно

Мина повече от година, откакто Емили Ратайковски се раздели с бившия си съпруг Себастиан Беър-МакКлард. За това време тя бе свързвана с няколко мъже, сред които Ерик Андре, Орацио Риспо и Хари Стайлс, а с последния демонстрираха публично, че са нещо повече от приятели. Тази седмица пък моделът отново накара […]