Джеси Джей вече не крие бащата на детето си

Джеси Джей най-накрая разкри кой е бащата на бебето й, след като посрещна първото си дете миналия месец. 35-годишната певица на “Domino” сподели стоплящата сърцето новина, че е станала майка в публикация в социалните мрежи през май, като каза, че раждането на момченцето й е променило живота й и тя “лети влюбена”.
Джеси, с истинско име Джесика Корниш, успя да запази в тайна самоличността на таткото на бебето и то за дълъг период от време, но най-накрая сподели самоличността му в социалните мрежи в сладка публикация, посветена на нейния приятел ЧананСафирКолман.
Британската певица публикува слайдшоу със снимки в Instagram, демонстрирайки връзката им и бременността на Джеси Джей, като отдаде почит на половинката си, който е датски спортист.
“Ах, по дяволите. Не мога да пазя тайни с цялата тази любов вътре в мен. Честит първи датски рожден ден на бащата, бебе. По дяволите, много ти прилича”, написа изпълнителката.
По-рано певицата публикува нейна снимка в стори в Instagram по време на цезарово сечение с баскетболиста, който държи ръката й. Тя каза на своите 13.2 милиона последователи, че е осветил мрачните ѝ дни”. “Мъча се да пазя нещата в тайна. Мисля, че ако ме познавате, знаете това. Искам да защитя хората, които обичам, и да го запазя само за себе си…И тогава толкова често си мисля, че по дяволите, точно защото животът е кратък, не искам да съжалявам, че не съм споделила, защото той ми даде много от най-дорбите подаръци в живота ми”, написа изпълнителката.
Джеси Джей разкри пред феновете си, че нейният приятел “не е пуснал” ръката й по време на раждането, като добави, че не би се справила без него. “Той е спокойствието за моята лудост. Мирът на моя страх. Таткото на моето бебе”, трогателно завършва Джеси.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дългоочакваната среща на Катрин Хейгъл и Елън Помпео от "Анатомията на Грей"

Катрин Хейгъл и Елън Помпео се срещат за първи път от 13 години насам, за да обсъдят времето, прекарано в сериала “Анатомията на Грей” и последвалата слава. Двете актриси се включват в общо интервю за поредицата “Актьори за актьори” на списание Variety. По време на откровения разговор Катрин засяга въпроса […]

Subscribe US Now