Кейли Куоко обяви голяма новина

Кейли Куоко и Том Пелфри се влюбват от пръв поглед. Двамата се срещат на премиерата на сериала “Озарк” през април, а месец по-късно потвърждават връзката си.
Нещата между тях изглежда се развиват с лекота и повече от прекрасно, тъй като съвсем скоро им предстои да получат най-големия подарък. Кейли и Том очакват първото си дете – обявиха те в отделни публикации в Instagram вчера, 11 октомври.
Звездата от “Теория на Големия взрив” сподели поредица от снимки с Пелфри в профила си, включително такива на торта с розова глазура, за да разкрие, че очакват момиченце. Актрисата показа и няколко снимки на различни бебешки дрешки и кадър, на който я виждаме да държи положителен тест за бременност.
От публикацията на Куоко разбираме, че двойката ще посрещне своята дъщеря през 2023 г.
Том също разкри пред последователите си вълнуващата новина, като сподели същите снимки от профила на любиматата си. “Обичам те повече от всякога”, обърна се той към нея.
Кейли Куоко не веднъж е говорила за желанието ѝ да създаде семейство и да има собствени деца. През 2016 г. пред Cosmopolitan тя сподели, че вече си се е представяла в ролята на майка и как това би преобърнало нещата с главата надолу. Две години по-късно пред Entertainment Tonight заяви, че в момента нейният фокус е кариерата, но е сигурна, че някой ден ще стане майка, защото обича децата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сашо Кадиев попари жестоко Ивелина Чоева, отказа й... СНИМКА

Сашо Кадиев може и да е лудо влюбен в Ивелина Чоева, но май няма никакво намерение да застава пред олтара с нея. Не го направи с майката на детето си Таня Тончева, въпреки че двамата живяха на семейни начала близо 10 години. По всичко изглежда, че и сега няма да […]