Глория се разтрепери, ето какво направи Георги Христов в нейна чест ВИДЕО

Примата на фолка едва успя да се задържи права на сцената по време на частно парти, след това, което направи за нея големият изпълнител Георги Христов. 

Двамата бяха ангажирани за частно парти и се случи нещо, което доста силно разклати Глория и призна, че този момент ще го помни винаги. 
Изпълнителят на “Черно и бяло” направи изумителен жест към Глория по време на съвместна им изява.  Примата на попфолка пусна клипче в социалната мрежа, на което се вижда как докато пее акапелно своя хит “Ако те няма”, легендарният поп изпълнител я аплодира и изпраща въздушни целувки. Нещо повече, в края на изпълнението й той се доближава до нея и запяват в импровизиран дует.
 

“Момент, в който едва не спря сърцето ми от вълнение!”, написа примата под клипчето от въпросното участие. 
Милият жест на именития й колега толкова дълбоко трогна Глория, че тя не скри своите огромни симпатии към него и над споделена тяхна обща снимка написа: Много любим”. Но пък почитателите на Христов реагираха по-остро, че ръкопляска на чалга дива и още повече, че запява такава песен./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Бившата на Мъск за мача му срещу Зукърбърг

Илон Мъск и Grimes може отдавна да не са заедно, но очевидно поддържат добри отношения в името на двете си деца. Или въпреки тях. Наскоро певицата се похвали с това колко много двете й деца приличат на баща си. “Х знае много за ракетите”, казва 35-годишната Grimes в интервю за […]

Subscribe US Now