Бони взриви мрежата с нов проект и послание ВИДЕО

Фолк звездата Бони изненада всички с нов взривяващ проект, който се очертава да бъде един от хитовете на лято 2022 г. Заедно с това Бони повдигна много важен въпрос, който ни кара да се замислим по какъв начин живеем и как да продължим. 

Мъжката роля в клипа е поверена на скандалния участник от последния сезон на “Фермата”, а именно Ивайло. А Бони показва невиждан сексапил в клипа, като за първи път е толкова смела във визиите и провокациите си. 
“Представям ви моето ново музикално предизвикателство „Дреме ми“. То е подарък с цялото ми уважение към всеки един от вас.️‍ Колко е хубаво да бъдеш себе си. С всички плюсове и минуси.
 

Независимо кой какъв е, колко има или няма, дали е с различно телосложение, сексапил или ориентация – най-важното е да обичаме себе си и да приемаме другия такъв, какъвто е… без да го осъждаме, да му отмъщаваме и да му се възмущаваме.
Нека не забравяме, че цветът на кръвта е един. Свободата е състояние на духа, което не трябва да нараняваме, да не навреждаме, да не хейтим и мразим. Защото всичко е за наша сметка. Голяма част от вас много ще се радват на песента „Дреме ми“, а други ще се припознаят. В повечето случаи предпочитам да си трая… отколкото да плюя и лая”, гласи посланието на Бони, което е в основата на новата й песен “Дреме ми”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg