Наско Колев към участничка от “Ергенът”: Не се възпроизвеждай, моля те СНИМКА

Рапърът Атанас Колев си позволи да изкаже лично мнение за една от участничките в “Ергенът” и успя да я срине със земята. Половинката на певицата Лидия реши да скочи остро срещу скандалната Габриела и я обиди по жесток начин. 

Той показа нейни стари снимки, на които видимо няма нищо общо със сегашната си визия, за да я осмее и накърни достойнството й.
Хитовият рапър защити пухкавата Пам Веледис, която е подложена на жестока атака от друга участничка, а именно Габриела. Тя непрекъснато се подиграва ан килограмите на Пам и бълза змии и гущери по неин адрес. 

“И ти имаш дързостта да подиграваш открито Пам, защото е едричка? Направи добрина и всички ще ти простим. Най-голямата добрина. Не се възпроизвеждай, моля те”, написа Наско и показа кадър на Габриела като тийнейджърка.
Габи Бланко не е отговорила на критиката на изпълнителя, но нищо чудно да му отвърне. Инфлуенсърката, както сама се определя Габи, не се притеснява от хейта и защитава името си.
Габриела всъщност е най-скандалната участничка в шоуто, а оказва се и извън него. Появиха се твърдения, придружени с конкретна обява, че се предлага в сайт за платена любов./show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Две участнички от "Ергенът" се хвалят, че мачкали чаршафите с бивш футболист на "Левски" ВИДЕО

Благовеста Бонбонова и Габриела от първия сезон на “Ергенът” хвърлиха голяма бомба по време на гостуването си в подкаста “Не съм такъв човек”. Оказа се, че двете са баджаначки, но изглежда това по никакъв начин не пречи на приятелството им. Дори напротив – сплотява ги.  По време на интервюто се […]