Предизвикателният тоалет на Елизабет Хърли

На 57, а все така привлекателна и зашеметяваща. Това важи с пълна сила за английската актриса и бивш модел Елизабет Хърли. Дали е въпрос на добър ген, или на строги диети, или пък е комбинация от двете – може само да гадаем, но е факт, че Елизабет наистина изглежда страхотно. И ако има някой, който се съмнява в това, достатъчно е да надникне в Instagram профила на актрисата.
Преди няколко дни тя публикува любопитни снимки от новогодишното парти, което споделя със свои близки и приятели, облечена в интересен тоалет – прилепнало плътно по тялото боди, обсипано с бляскави камъни.
Допълнението към него бе единствено впечатляваща диадема, тип корона, поставена върху свободно спуснатите коси. Доста предизвикателно и смело, но и красиво, пък и подобаващо за една празнична вечер.
“Горчиво сбогуване с 2022 г., година и на изключително щастливи мигове, и на дълбоко тъжни спомени. Надявам се, че през 2023 г. мечтите на всички да се сбъднат”, написа Елизабет към своите снимки.
Разбира се, след публикацията, много от милионите ѝ последователи и приятели в социалните мрежи побързаха да оставят своите положителни коментари и адмирации, силно впечатлени от външния вид на бившия модел.
Сред хората, които празнуваха заедно с Елизабет, бе и 20-годишният ѝ син Деймиън Хърли, който също се изявява като модел. На снимките той позира до майка си и двамата изглеждат чудесно, макар да се е спрял на по-скромна визия.  
Малко преди празничната публикация, актрисата пък сподели кадри, на които позира с дълбоко изрязан черен бански костюм. Те са от последните дни на 2022 г., но явно Елизабет е някъде на топло, а поводът е заснемането на последния филм с нейно участие – Коледа в рая, пише Hollywoodlife.
Визията ѝ отново бе толкова впечатляваща, че дори 67-годишната Донатела Версаче я коментира с поредица от емотикони с черни сърца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда 17-годишната дъщеря на Хийт Леджър и Мишел Уилямс

Наследството на Хийт Леджър продължава да живее не само във филмите му, но и в дъщеря му – Матилда Леджър, която актьорът споделя с Мишел Уилямс. На снимки, публикувани от Daily Mail, виждаме как 17-годишната Матилда, облечена в камуфлажни панталони, оранжев топ и тъмно синьо яке, се разхожда с 42-годишната […]