Хитова фолк звезда не издържа на жегата и конкуренцията и реши да си покаже задните части СНИМКИ 18+

Гаджето на рапъра Наско Колев – фолк дивата Лидия, реши да впише в редиците на колежките си от лекия жанр и да покаже малко повече плът, отколкото сме свикнали да виждаме от нея. 

Чаровната изпълнителка от музикалния лейбъл на тийнсензацията Галин без никакъв свян се разсъблече и показа задните си части. 

“Животът е красив и е всичко това, което се случва в момента, наслади му се”, пише Лидия под горещите си кадри, на които е с чаша зелена напитка. В горещите дни тя е избрала мента със спрайт за охлаждане. 
Намериха се и хейтъри, които нападнаха певицата, че има твърде кльощав задник, че да го набива на очи в социалните мрежи. “Тя е като анорексичка, защо се мисли за секси”, порязаха я недоброжелатели. 

Разбира се, в мрежата ври и кипи от положителни коментари и със сигурност Лидия е намерила нови последователи, но пък на Наско Колев вероятно сърцето му препуска бясно, след като е известен със своята болезнена ревност./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бившият зет на Николина Чакърдъкова проговори за кървавия ужас в Балдево

Скандалът с мъртво пияния зет на Николина Чакърдъкова – Симеон Бакалов, който наръгал друг мъж при побой в курортното село Балдево, община Гоце Делчев, за който ви информирахме първи, търпи интересно продължение. Самият той реши да внесе яснота и достатъчно красноречиви детайли от разигралата се ситуация, които със сигурност ще провокират още […]

Subscribe US Now