Защо Травис Баркър е бил откаран в болница

Вчера, 29 юни, стана ясно, че Травис Баркър, съпругът на Кортни Кардашиян, е бил откаран по спешност в болница в Лос Анджелис. Появиха се снимки, на които се вижда, че е бил отведен от дома си на носилка, а Кортни е последвала линейката с личен автомобил. Много от медиите, които съобщиха новината, коментираха, че най-вероятно става дума за нещо сериозно. Вече знаем каква точно e причината за хоспитализирането на Травис.
Той е трябвало да бъде откаран в болница заради панкреатит, който лекарите смятат, че е бил предизвикан от колоноскопия, пише TMZ.
Източници, близки до семейството споделят за медията, че хоспитализирането на Травис е последвало след възпаление на панкреаса, което е получил. Симптомите му са били гадене, силна болка в стомаха и повръщане.
Не се знае кога точно на барабаниста му е била направена колоноскопията, но се твърди, че е скоро, отново според TMZ.
По последна информация той е в болница Cedars-Sinai Medical Center в Лос Анджелис, след като първоначално е бил приет в най-близкото до дома му лечебно заведение – West Hill.
Кортни Кардашиян остава неотлъчно до него, а дъщеря му Алабама благодари на феновете за подкрепата в стори в Instagram, в което написа:
“Благодаря ви, хора, за всички молитви и обич, оценявам го и обичам всички ви.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тежката присъда, която получи Ар Кели

През последните години на Ар Кели му е доста напрегнато, защото постоянно срещу него изкачат нови обвинения в сексуално посегателство и педофилия. Оказва се, че изпълнителят ще понесе последствията от действията си.  След като 55-годишният Ар Кели бе осъден през септември миналата година в Ню Йорк за рекет и трафик на хора […]