Ролята, за която Джордж Клуни съжалява и не би изиграл отново

Всеки актьор има роли, с които се гордее и би искал да бъде запомнен именно с тях. Но има и такива, за които съжалява, че се е съгласил да изиграе.
Джордж Клуни също има една роля, която и до ден днешен не му дава мира. И това е тази на Батман. През 1997 г. видяхме актьора в “Батман и Робин” заедно с Алисия Силвърстоун и Крис О’Донъл.
Филмът обаче се оказа пълен провал – и в бокс офиса, и в оценките на критици и зрители. Преди две години той дори се пошегува пред Variety, че е забранил на съпругата и децата си да гледат “Батман и Робин”, защото иска да продължат да го уважават.
Сега Клуни отново дава ясно да се разбере не само че не иска да си спомня за този филм, но и че за нищо на света не би изиграл Батман отново. Актьорът дори е много категоричен и закачлив относно възможността отново да бъде Батман, пише Fox News.
“Не мисля, че има достатъчно наркотици на света, за да се върна”, казва Джордж Клуни пред Entertainment Tonight. Въпреки това се е съгласил да направи кратка поява в “Светкавицата”. Но пък е сигурен, че извън подобна закачлива поява няма как отново да бъде супергерой. Не и Батман.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Синди Крауфорд си спомня срещата си с принц Уилям и принцеса Даяна

Синди Крауфорд си спомня за срещата с принц Уилям, след като името й беше споменато в един от последните епизоди на The Crown. “Все още ясно си спомням как посетих двореца Кенсингтън, за да се срещна с Даяна и тийнейджъра Уилям, който току-що беше открил супермоделите”, написа 57-годишната Крауфорд в своя Instagram под […]

Subscribe US Now