Силвена Роу се появи по пижама и обяви, че Андре Токев вече… СНИМКИ

Силвена Роу пак прикова погледите – ако не с поведението, то със сигурност с начина, по който изглежда. А защо не и с двете. Екстравагантна до крайност, кулинарката предизвика бурни коментари в мрежата след скорошното си участие при Цитиридис по bTV.

Шеф Роу бе заложила на тоалет, който повече прилича на пижама, с което и моментално предизвика недоумение в хилядите си последователи, които все пак научиха пикантни подробности за новото шоу на любимката си в същата медия.
Не е за вярване какво прави Силвена Роу на Малдивите и за кого СНИМКА

“Щастлива съм, че се завръщам в ефир. България има нужда от такова шоу за празнуване на радостта. Ще бъде красиво и позитивно. В него ще каня гости, които са вдъхновяващи, които ни карат да летим. Ще идват по някакъв свой повод, например рожден ден, и ще готвим, ще си правим пиршества”, сподели с вълнение Силвена Роу.
Силвена Роу призна за тежко заболяване
Запитана какво мисли за ситуацията с колегата й Андре Токев, шармантната блондинка отвърна така: “В началото помислих, че това е някаква дреболия, но когато видях клипа, бях в шок. Андре ми е приятел и мога да ви уверя, че той осъзна какво е направил. Сигурна съм, че няма да пие повече”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Диляна Попова запали голям огън с тази СНИМКА

Диляна Попова може да изкушава последователите си с прелести и екзотика целогодишно, без значение какви са градусите навън у нас. И този път го направи, но изненадващо скри местоположението си. Моделката, която наскоро по всичко изглежда се е разделила окончателно с актьора Асен Блатечки, разхожда прелестите си далеч от родината. И […]

Subscribe US Now