Мартин Карбовски: Застанах между краката й и исках да я обладая, а тя се съпротивляваше и плачеше!

Мартин Карбовски вечно повтаря, че е за свободата и по-важно няма. Той винаги го е играл голям демократ, който е либерален и зачита чуждото мнение. Журналистът обаче не е това, което изглежда. На младини е бил същинско чудовище, опитвайки се да изнасили две дами, пише “Уикенд”, а следващите редове ще ви шокират.

Самият Карбовски признава за злодеянията си. Направил го е през далечната 1999 г. във в. “Егоист”, където е работил по онова време. Там Мартин разкрива две случки. Едната е с момиче на име Ваня, а на другата девойка не й помни името, пише изданието.
Карбовски се свалял с Ваня Щерева, а тя под носа му спала със…
С Ваня се напили на тавана. И двамата били млади и разюздени. “Мислех, че ще ми пусне, защото малко преди това беше пуснала на историка Андрей Пантев”, пише Карбовски.
Ваня обаче се възпротивила и започнала да се съпротивлява и плаче, докато журналистът опитвал да разтвори краката й, за да застане между тях. В крайна сметка тя го ударила здраво и избягала.
Карбовски моли бившата си жена да го.. СНИМКИ
Втората жена пък му дала знак, че го иска, твърди Карбовски. Поканила го вкъщи да спят заедно. Когато го гушнала и тръгнала да спи, той я атакувал за секс. Започнал да я опипва и да влезе в нея, но тя на практика го пребила с юмруци и го изхвърлила от леглото си.
“Мислех, че ми дава знак, защото щяхме да спим в едно легло. Тя твърди, че не е давала знак, защото била с нощница”, пише Карбовски.

Преди три години славата на Карбовски като мъж, който не уважава жените, се възобнови след обвиненията на Миглена Каканашева – Мегз. Дизайнерката твърдеше, че Карбовски я е изнудвал да прави секс с него, за да я назначи на работа в предаването си. В резултат той бе уволнен от bTV, припомня още изданието./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Румър Уилис - гола за рождения си ден

На 18 август най-голямата дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур навърши 35 години. По този повод тя публикува откровена снимка с още по-откровено послание за това как се е променил животът й откакто е станала майка. Румър Уилис сподели в профила си в Instagram снимка, на която я виждаме […]

Subscribe US Now