Джорджия Мей Джагър – дъщерята на Мик Джагър, е бременна с първото си дете

Въпреки че е модел и дъщеря на Мик Джагър – фронтмена на Rolling Stones, Джорджия Мей Джагър се стреми да пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите.
В свое интервю за Harper’s Bazaar U.K. миналата година тя споделя, че винаги е искала да запази живота си възможно най-нормален и че все още има същите приятели от детството си, с които държи да прекарва личното си време
“Мисля, че това наистина помага да поддържам живота си балансиран”, казва още Джорджия Мей Джагър. И допълва, че никога не е търсила слава именно защото знае какво е човек да бъде в публичното пространство и животът ѝ винаги е бил такъв.
Въпреки че дъщерята на Мик Джагър не говори често за личния си живот, все пак не крие, че от 2021 г. насам е заедно със скейтбордиста Камбриян Седлик. Самата тя споделя пред Volcom миналата година, че винаги са я привличали градската и уличната култура, както и музикантите.
“Животът ми винаги е бил естествено заобиколен от скейтборд и музика”, допълва тя тогава.
И очевидно връзката ѝ с 24-годишния Камбриян Седлик се развива повече от добре, тъй като двамата вече са се похвалили, че очакват първото си дете.
32-годишната Джорджия Мей Джагър е споделила новината с пост в Instagram профила си. В поредица от снимки я виждаме да позира с вече наедрялото си коремче, както и в компанията на своята половинка.
“Търпеливо чакаме нашия нов най-добър приятел”, пише накратко към кадрите си бъдещата майка.
В коментарите пък семейството и приятелите ѝ не са пропуснали да я поздравят. Сред тях са нейният полубрат и чичо ѝ Крис Джагър. Джорджия Мей Джагър е едно от четирите деца на Мик Джагър и Джери Хол.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво е състоянието на Килиан Мбапе и какви са прогнозите за завръщането му на Евро 2024

Европейското първенство по футбол все още не ни е поднесло голяма изненада, но сме сигурно, че и това е неизбежно да се случи в някакъв етап от турнира. За съжаление обаче, бяхме неприятно изненадани от контузията, която получи Килиан Мбапе вчера в мача на Франция срещу Австрия, спечелен от французите с 1:0. […]

Subscribe US Now