Анелия и Петканова се скараха за мъж! Алекс се среща тайно с гаджето на певицата

Анелия е сложила край на отношенията си с хазартния бизнесмен Любомир Захаринов, след като научила, че се среща с друга популярна личност. 

Фолк певицата и бизнесменът въртят любов от почти година, но отношенията им са на приливи и отливи. Непрекъснато се разделят, а след това се събират. Чалга фурията сложила окончателно край на връзката им, след като разбрала, че й кръшкат с прясно разведената Алекса Петканова. 
Приятели на Анелия й докладвали, че възлюбеният й много често се среща с Петканова. Това ядосало много певицата, която първо се обадила по телефона на известната инфлуенсърка и й вдигнала бесен скандал. Петканова се оправдала, че не е знаела за връзката на Анелия с бизнесмена и че двамата всъщност се срещали като приятели. 

Мъжът, за който се карат двете родни звезди 
Думите на Алекс по никакъв начин не смекчили тона и яростта на Анелия, която преди време плащаше на предателката, за да й рекламира дрехите от нейния бранд. Изпълнителката на “Генерал” сложила край на приятелството с Петканова, а след това вдигнала скандал и на гаджето си, като категорично му заявила, че това е последната капка и търпението й се е изчерпало. 
Възлюбеният на Анелия, заедно с брат му Марио Захаринов са собственици на верига хазартни зали и на един от най-новите сайтове за залагане. Марио пък е тайния мъж на Бориса Тютюнджиева, която неотдавна го дари и с дете.
Анелия дори се пренесе да живее в дома на Захаринов, като остави пуста собствената си огромна къща, която строи в продължение на почти десетилетие./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Галена разкри изненадващо ще има ли трето дете от Галин

Преди няколко дни стана ясно, че големият син на Галена ще учи в много скъпо училище във Велико Търново. Неговите родители ще броят 11 бона за образованието му в Американския колеж, тъй като искал да става IT специалист.  Изпълнителката на “Еуфория” не крие, че двамата й синове много се различат […]