Лена Хийди и една Game of Thrones сватба

Макар името й да стана изключително популярно покрай ролята на Церсей Ланистър в Game of Thrones, Лена Хийди съумя да опази личния си живот далеч от окото на публичността. И все пак няма как едно значимо събитие в него да остане незабелязано.
Според няколко снимки, споделени в Instagram, и информацията на списание People, 49-годишната актриса отново е омъжена.
Хийди е сключила брак с Марк Менчака на романтична и скромна церемония в Пулия, Италия. Тя и 47-годишният актьор от Ozark са се венчали в компанията на близките си, както и на някои от колегите си.
Снимките в социалните медии, споделени от гости на сватбата, показват, че на нея са присъствали Питър Динклидж, Софи Търнър, Мишел Феърли и Конлет Хил. И с четиримата тя си партнираше именно в хитовия сериал на НВО Game of Thrones.
От People пък ни припомнят, че Хийди и Менчака са заедно от 2020 г. Това не е първият й брак – в продължение на пет години до 2012 г. тя е омъжена за музиканта Питър Логран, от когото син, а от последвалата връзка с режисьора Дан Кейдън има и дъщеря.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Дженифър Лорънс е изгубила контрол над себе си

Дженифър Лорънс прави дебюта си на голям екран с “Игрите на глада”, но големият ѝ пробив в кариерата идва след премиерата на “Наръчник на оптимиста”. Филмът, който излиза през 2012 г., носи първия ѝ Оскар. И дори сега, десетилетие по-късно, актрисата признава, че все още не може да повярва, че […]