Отново ли е сама Ана Кендрик

Трудно е човек да води списък на всички звездни раздели и събирания, защото те са наистина много. Особено, когато става дума за Холивуд.
Ето например в началото на годината разбрахме, че Ана Кендрик и Бил Хейдър са разбрали, че между тях може да има нещо повече от приятелство. Двамата добре са се криели от папараци, защото се смята, че са били във връзка от повече от година. Но това май не се е оказала добра идея.
Според източник, близък до двамата, те вече не са двойка. Пред Entertainment Tonight въпросният източник твърди, че връзката им е приключила.
Още преди няколко месеца имаше слухове, че нещата между актьорите не вървят добре. Но тогава отново пред Entertainment Tonight източник каза, че Ана Кендрик и Бил Хейдър са заедно, влюбени и щастливи. Също така се стараят да прекарват всеки възможен свободен момент заедно.
И поне към онзи момент не са бързали да мислят за годеж и евентуален брак. Е, както разбираме, няма и да им се налага, защото са решили все пак да се разделят.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рапърът Устата се гаври с Кичка Бодурова и Панайот Панайотов

Скандалът между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов не остана незабелязан от техни колеги, които ги взеха на подбив. Легендарните изпълнители се изложиха пред почитателите си, карайки се за дребни пари.  Рапърът Устата открито се подигра с естрадните легенди на българската музика, но го направи хумористично, в неговия си стил.  Бившата […]