Защо Уилям не поздрави Кейт за рождения й ден

На 9 януари принцесата на Уелс навърши 42 години. Много от почитателите й отбелязаха рождения й ден в социалните медии, а крал Чарлз лично я поздрави от официалния си профил в Instagram.
Поздравлението към Кейт Мидълтън, което никой обаче не видя, беше от съпруга й. Принц Уилям в същия ден направи публикация в X (преди Twitter), но тя нямаше нищо общо с рождения ден на Кейт.
Уилям изрази съболезнования на семейството на Дж. П. Р. Уилямс – легенда на уелския национален отбор по ръгби. Уилямс почина на 74-годишна възраст ден по-рано.
“Никога не е имало някой като него на ръгби терена”, пише Уилям. Посланието му на английски е последвано и от такова на уелски – език, който принцът (подобно на баща си Чарлз преди това) е принуден да научи, когато става принц на Уелс.
Принц Уилям често използва именно профила в Х, за да коментира актуални събития от спортния свят. За сметка на това общия му профил със съпругата му в Instagram e използван за по-официални цели, припомнят People.
Колкото до честитката от страна на официалния профил на крал Чарлз и Камила в Instagram, много от феновете на Кейт Мидълтън видяха в нея нещо повече. Снимката показва Кейт от деня на коронацията на Чарлз, като самият той присъства на снимката, заедно с най-малкия си брат Едуард и съпругата му Софи.
“Смятам, че можеше да бъде избрана по-хубава снимка на страхотната ни принцеса, без да се виждат толкова хора около нея. Струва ми се много егоистично, ако крал Чарлз е одобрил точно тази”, се казва в един от коментарите под публикацията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Виктория Бекъм отново се похвали

Само преди ден Виктория Бекъм успя да изненада всички със сърдечната публикация, която посвети на снаха си. На 9 януари тя честити рождения ден на Никола Пелц – съпруга на най-големия й син Бруклин Бекъм, и обяви, че я обича много. Ден по-късно 49-годишната съпруга на Дейвид Бекъм отново успя […]

Subscribe US Now