Датското кралско семейство – готово за Коледа

През последните години датското кралско семейство наложи традицията да прави адвент календар в официалния си профил в Instagram, където през всеки ден от декември до Коледа споделя вдъхновяваща публикация.
По този повод виждаме и как се украсява кралско коледно дърво. Престолонаследникът принц Фредерик се събра със семейството си в двореца Амалиенборг – мястото, където живеят, за да се подготвят за празниците.
На видеото виждаме как Фредерик и вече 18-годишният принц Кристиян носят голяма дървена стълба, с която да достигат до високите клонки на елхата. Принцеса Мери и по-малките деца – 16-годишната принцеса Изабела и 12-годишните близнаци принц Винсент и принцеса Жозефин, за смеят, докато окачат червени коледни топки и свещички.
Заедно с шестчленното семейство са и трите им кучета Грейс, Коко и Клое. От видеото виждаме, че настроението в двореца е жизнерадостно – очевидно скорошните твърдения за извънбрачна връзка на престолонаследника на датския престол са в миналото.
Припомняме, че испанските светски медии преди месец публикуваха снимки на принц Фредерик и мексиканката Хеновева Касанова. Двамата бяха посетили изложба и вечеря в популярен ресторант в Мадрид. Това стана причина за слухове за изневяра от страна на принца – нещо, което дворецът отрече категорично.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо историците не харесват "Наполеон" и нападат Ридли Скот

“Наполеон” на Ридли Скот с Хоакин Финикс и Ванеса Кърби в главните роли е по кината вече от седмица и поне за момента не можем да кажем, че разочарова в бокс офиса. Но не на същото мнения са много критици, които не оценяват особено високо визията на режисьора за една […]

Subscribe US Now