Бритни Спиърс се извини на синовете си

В интервю по-рано този месец единият син на Бритни Спиърс Джейдън Джеймс заяви, че майка му търси внимание в социалните мрежи. Изпълнителката не отложи отговора си дълго – в Instagram тя написа публикация, че е ядосана и иска да бъде чута. Която по-късно обаче я изтри.
Дни преди рождения ден на момчетата, Бритни говори за решението им да не я виждат. Певицата заявява, че също не би искала да ги вижда точно сега. Но добавя “докато не се почувствам ценена”.
В опитите си да бъде част от живота на синовете си Спиърс казва, че се е чувствала отчаяна и жалка. “Всичко, което знам е, че любовта ми към децата ми е повече от всичко и съжалявам, ако някога съм ви наранила по някакъв начин”, споделя поп изпълнителката.
По-късно тя директно се обръща към тях: “Джейдън и Престън, обожавам ви”.
Бритни Спиърс изрази и надеждите си, че синовете ѝ тренират с боксовата круша, която им е подарила, като ги похвали като “невероятни във фитнеса” и “умеещи всичко, което правите”.
“Благословена съм дори само, че мога да ви нарека мои. Просто искам да го знаете”, завършва тя.
В интервюто си за The Daily Mail на 1 септември Джейдън Джеймс заяви, че той и брат му Шон Престън се чувстват объркани относно това как певицата използва социалните мрежи. Престън е “помолил майка ми да не публикува снимките му и тя все пак го направи.”
И добавя, че “социалните мрежи ѝ помагат… Така че ако това е нещото, което иска да прави, да го прави. Няма да я мразя за това. В същото време трябва да осъзнае какво е това, което я спира да обича семейството си”.
По думите му майка му публикува в Instagram, за да привлече внимание. “Това продължава от години и има голяма вероятност никога да не спре, но аз все пак се надявам, че ще се случи”.
Днес, 14 септември, е важен ден за Бритни Спиърс. Именно на тази дата се раждат двамата ѝ сина – Джейдън става на 17, а Шон на 18 години. Певицата не пропусна да отбележи празника, като качи снимка в Instagram на нея с двете момчета. “Честит рожден ден, Престън и Джейдън! Обичам ви толкова много!”, пише тя, отбелязвайки, че кадърът е от миналата година.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато тийнейджър е световен номер 1 в тениса

На 12 септември Карлос Алкарас се събуди не само като новият шампион на Откритото първенство на САЩ, но и като настоящ номер едно в световния тенис според официалния ранкинг на АТР. Испанецът е на 19 години и два месеца, когато печели титлата. А това го превръща в най-младият тенисист в […]