Маги Джанаварова се промени до неузнаваемост след раждането СНИМКИ

Майчинството определено промени Маги Джанаварова – но не само физически, а и изцяло. Ако преди гласовитата брюнетка не залагаше на месо в менюто си, следвайки стриктно хранителните си навици, то към днешна дата това вече не е така, а причината е бебето.

“Успяваме да контролираме Елизабет, но тя е от децата, които не обичат да спят през деня. Опитваме всичко с разходки навън, в раница я държим и само така може да заспи. Иначе както казваме в нашия край, е абсолютен кукуряк”, сподели за малкото си момиченце Елизабет Маги в тв интервю за Нова. И добави, че тя “не затваря очи през деня, но още откакто бяхме изписани от болницата, тя спи по цяла нощ, което е голям късмет за нас и сме благодарни.”
Маги Джанаварова пред БЛИЦ: Мъжът до мен промени живота ми не на 180, а на 360 градуса! СНИМКИ

Маги Джанаварова направи погача на дъщеричката си СНИМКИ
“Към момента ми се вижда, че е много емоционална. Също така е и темерутеста, но това не е мое. Надявам се да се метне в повече аспекти на баща си. Да е по-спокойна и да е по-уравновесена. Много обича да ѝ пея от самото начало и тя често усеща ритъма”, каза още Джанаварова, която вече не е вегетарианка.

“Похапвам си и кърмя бебето. Заради бременността ми се наложи да спра да бъда вегетарианка по препоръка на лекарите и реших, че щом е за детето, ще направя всичко нужно. Сега продължавам да ям храни, които са богати на протеини”, издаде брюнетката, но сме сигурни, че тя вече прави активни фитнес упражнения и тренировки предвид добрата й спортна форма./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тайната страст на принц Карл-Филип

Освен като един от най-красивите принцове в Европа, Карл-Филип е известен с разнородните си интереси. По-малкият брат на престолонаследничката на Швеция Виктория е страстен рали състезател, спортна натура, както и – оказва се, любител на добрия интериор. 44-годишният Карл-Филип и интериорният дизайнер Оскар Килберг основават бранда си Bernadotte & Kylberg […]

Subscribe US Now