Като от порно сайт: Джулиана Гани си показа всичко от плажа СНИМКА 18+

Джулиана Гани обича да бъде провокативна и изобщо не се срамува да споделя с последователите си съдържание, което определено трябва да бъде цензурирано, защото голяма част от аудиторията ѝ още нямат дори 16 години. 

Раздялата с Илиян Найденов ѝ се отрази доста зле, но сегашното ѝ гадже Теодор я върна отново към живота.
В момента Джулката не спира да обикаля по екзотични дестинации, а в момента влюбените гълъбчета, които наскоро имаха годишнина, се радват на Българското Черноморие от поне една седмица, пише vbox7.com. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

Хейтърите само дебнат да качи някоя по-разголена снимка и веднага я нападат, защото все пак силиконката има малко дете и не е изобщо удачно държанието ѝ.
Е, инфлуенсърката изобщо не си поплюва и директно качи една доста палава снимка, а описанието към нея гласи: „Специално за всички хейтъри“.  Не знаем за хейтърите, но феновете определено няма да пропуснат също да отразят тези задни части./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Билките, които можем да засадим още днес

Билките са едни от най-лесните за отглеждане растения, които можем да гледаме в почти всякакви условия и да използваме по най-разнообразен начин. Плюсовете им варират от това, че можем да ги насадим в градината, на балкона или в саксийка в кухнята, през това да ги ползваме като репелент и до […]