Емоционалното послание на Селена Гомес

Сред причините да харесваме Селена Гомес толкова, са позитивността ѝ и искреността ѝ към феновете. Тя и преди е говорила открито за омразата към нея, разпространявана онлайн, както и последствията, които тя оказва върху психичното ѝ здраве. В резултат на това тя често страни от социалните мрежи.
Селена Гомес преди е признавала, че приложението, което използва най-често, е TikTok, тъй като то е “по-малко враждебно”. Въпреки негативните страни на онлайн пространството, актрисата оценява положителните, сред които са възможността да комуникира с феновете си и да вижда колко щастливи и развълнувани са те.
Именно в TikTok Селена Гомес последно се включи на живо, за да сподели послание за любовта към себе си, след като напоследък доста негативно се обсъждаше външния ѝ вид.
Актрисата първо припомни, че е през 2017 г. претърпява бъбречна трансплантация и заради лекарствата, които взема, задържа много вода. След това обаче следва период, в който отслабва.
В посланието си Селена Гомес напомни на всички, че са красиви и прекрасни такива, каквито са. Освен това признава, че не всеки ден се чувства във вихъра си, на предпочита да е здрава и да пие лекарствата си, които вярва, че ѝ помагат. “Така че, да, не съм модел, никога няма да бъда. И мисля, че моделите са страхотни, знайте, аз просто, аз определено не съм такъв”, споделя актрисата.
В края на видеото тя благодари на феновете си за подкрепата и разбирането. А на онези, на които не им пука, тя не остава длъжна и заявява, че твърдо не одобрява хората да бъдат засрамвани заради външния си вид.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мъжът на Ива Давидова й скочи: Събуждах се опикан от нея

В началото на седмица първи писахме за новия грандиозен скандал, който разтърси из основи родния шоубизнес. Става въпрос за пореден провален брак, който завършва с изневяра и грозни думи. Наш репортер първи научи за драмата в семейството на народната певица Ива Давидова, която е хванала съпруга си в паралелна връзка […]