Бащата на Бианка – бивш затворник, който ще търси сметка на Кание

Всички коментират връзката на Кание уест и Бианка Ченсори, но разбираемо най-притеснени от случващото се са нейните родители. Наскоро стана ясно, че те никога не са подкрепяли връзката й с рапъра, а напоследък буквално не могат да познаят дъщеря си, която изцяло промени визията си, откакто е госпожа Уест.
Безспорно най-притеснително от всичко е редовното появяване на Бианка Ченсори на публични места почти без дрехи. Освен че е доста неприемливо за мнозина, в някои случаи това е и в разрез с местните закони. Като например тази седмица тя се появи в Париж само по черен чорапогащник в Париж, а под него не носеше бельо.
Тези провокации със сигурност се харесват на Кание, но не и на друг важен мъж в живота на архитектката – нейния баща. Според източници, цитирани от Daily Mail, той е пожелал в най-скоро време да се срещне очи в очи със своя зет и да си поговорят за отношението му към неговата дъщеря, което според него е напълно неприемливо. Или както самият той казва – “разхожда я като трофей”.
На този етап знаем малко за семейството на Бианка Ченсори. Майка й Александра и баща й Лео предпочитат да стоя далеч от медийното внимание, но пък са силно притеснени за детето си. Оказва се, че таткото на госпожа Уест има интересно съдебно минало и е бил в затвора за притежание на наркотици. Също така е брат на известен в миналото гангстер от Мелбърн. През годините името му е забърквано и с незаконни хазартни игри.
Преди няколко месеца стана ясно, че Лео определя Кание Уест като “добро момче”, уважава неговите успехи и това, че въпреки ексцентричността му, си личи, че се грижи за сигурността на дъщеря му. Но напоследък скандалните прояви доста зачестиха и явно той е променил мнението си за известния си зет.
Източниците твърдят още, че бащата на Бианка Ченсори иска да попита нейния съпруг как би се почувствал, ако някой мъж се държи с дъщерите му така, както той с неговата. И е сигурен, че рапърът никога не би позволил момичетата му да се разхождат по този начин по улиците. Затова и смята за редно да защити честта на своето.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джъстин Бийбър в 33 факта

Днес, 1 март, рожден ден празнува канадският певец и автор на песни Джъстин Бийбър. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now