Тайната страст на принц Карл-Филип

Освен като един от най-красивите принцове в Европа, Карл-Филип е известен с разнородните си интереси. По-малкият брат на престолонаследничката на Швеция Виктория е страстен рали състезател, спортна натура, както и – оказва се, любител на добрия интериор.
44-годишният Карл-Филип и интериорният дизайнер Оскар Килберг основават бранда си Bernadotte & Kylberg още през 2012 г. До момента сред стоките, които той предлага, преобладава текстилът – одеяла, както и шалове от вълна и коприна.
За есента на 2023 г. обаче дизайнерското дуо е подготвило нова колекция. Тя е вдъхновена от богатите традиции на скандинавския дизайн и залага на минимализъм, функционалност и впечатляващи графични детайли.
Фокусът на новите продукти на Bernadotte & Kylberg, които са създадени в колаборация с Nordic Nest, отново е текстилът – дебели тъкани килими, както и одеяла, изработени от рециклиран памук. Колекцията включва и серии в четири различни цвята на порцеланови изделия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сеч: Още един изгоря от "Игри на волята" след Ситнилска, след като...

И Румен Радев е аут от “Игри на волята” след безпрецедентния резил, който сътвори в миналия епизод Ситнилска, която стана първата изгонена от шоуто. Радев се класира последен на снощната наказателна битка, която бе първа в историята на екстремното риалити. Любимият на Теодора Мудева излезе изкупителната жертва, въпреки че е прекарал […]

Subscribe US Now