Жената, която спечели вниманието на принц Уилям

Принцът и принцесата на Уелс са известни с любовта си към всякакви спортове и всевъзможни физически активности. И двамата са демонстрирали уменията си и завидната си физическа форма по различни поводи.
Принц Уилям обаче стигна и малко по-далеч. Той реши лично да поздрави носителя на тазгодишната титла на ВВС “Спортист на годината”. По-точно спортистка, защото отличието отиде при Мери Ърпс.
30-годишната вратарка на английския национален отбор по футбол за жени, както и на Манчестър Юнайтед, беше избрана единодушно като носител на титлата за 2023 г. А принцът написа в Х (познат доскоро като Twitter): “Напълно заслужено, Мери. Поздравления! У”.
Ърпс успя да се пребори с конкуренцията на крикет играча Стюърт Броуд и хептатлон шампионката Катарина Джонсън-Томпсън. Заедно с нея Англия достигна до финала на Световното по футбол за жени, където изгуби от Испания.
Принц Уилям подкрепяше отбора, познат като Лъвиците в родината си, по целия им път до финала. Той беше заснет и в рядка проява след финала – принцът прегърна много от футболистките. Уилям е президент на футболната асоциация от 2006 г., припомня Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо бившият на Бритни Спиърс свали над 15 килограма след раздялата

2023 г. определено не е сред най-леките нито за Бритни Спиърс, нито за Сам Асгари, защото през лятото двамата се разведоха само година след като се ожениха. Но поне към момента изглежда, че раздялата се отразява по-добре на актьора, модел и фитнес инструктор с ирански корени, отколкото на изпълнителката. И добро доказателство за […]

Subscribe US Now