Извънредна ситуация в “Един за друг”! Една от участничките припадна и… СНИМКИ

Извънредна ситуацията в шоуто за влюбени двойки “Един за друг” доведе до намесата на медицински екип. Последната игра се оказа непосилна за една от девойките, която колабира в ръцете на любимия си. 

На терен веднага се стекоха медицински специалисти, за да преценят ситуацията покрай припадането на Петя. 

“Причерня ми още в самата вода, но реших, че мога още. След третата дължина нямам спомен какво се случи”, призна Петя, която е в шоуто със своя любим Николай. 
Поредното предизвикателството в забавното шоу превърна дамите в…гъби. Те се впуснаха в атрактивна водна надпревара, като се опитваха да съберат в костюмите си максимално много вода. техните любими трябваше да ги изстискат  и да напълнят съда с вода, за да вземат залозите. 

Петя се предаде след третата дължина и колабира в прегръдките на любимия си. Медицинският екип веднага премери кръвното й налягане и взе необходимите мерки, за да я съвземе и тя да стъпи на краката си. Залогът си взеха само три от двойките – Митко и Поли, Милка и Желязко, както Генади и Теди./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко по-дръзка може да е Кейт Мидълтън

Напоследък модните избори на Кейт Мидълтън стават все по-смели. На какво се дължи това – натрупан опит на отговорната позиция, промяна в консервативния етикет или лични предпочитания, можем само да гадаем. Но промяната ни допада. По време на посещението на Кейт и принц Уилям в Белиз тя беше ослепителна. Буквално, […]