Младок отмъкна хубавата Александра от Ненчо Илчев, той не е на себе си

Илюзионистът Йордан Белев, който стана популярен покрай участието си в риалити формата “Фермата”, намери голямата любов в лицето на красавицата Александра, която впоследствие стана и негова асистентка, след като бившата му претърпя инцидент.

Историята им е достойна за филм, а в нея място намира и трети човек, който обаче, в случая, остава с пръст в уста заради неочаквания развой на събитията.
Звездата на “Комиците” Ненчо Илчев издаде голяма тайна
Йордан и Алекс се запознали благодарение на друг участник от “Фермата” – Гуспата, на чиито силови игри, които той редовно организира за любители, двамата се виждат и заговарят. Именно тогава става ясно, че Александра е асистентка на Ненчо Илчев и всъщност вече е добре запозната със света на магията. Магията е неизменна част и от живота на Данчо.

“Когато прекараш по 12 часа в репетиционната зала и си по цял ден с един човек, и делите работните пътешествия, работната атмосфера, работната зала, така”, сподели Йордан в “Преди обед”. Оказа се, че на Данчо му е била нужна не само магия, за да спечели сърцето на новата си любима.
“Трудно беше омагьосването, защото приятелството беше на първи план и работната среда”, разказа Александра. И добави, че и до днес все още има прегради, които Данчо събаря, за да спечели напълно доверието и сърцето ѝ.

“Доста години бях сама преди това и човек свиква и се адаптира да прави всичко сам. След което е много трудно да допуснеш някой до себе си, дори за елементарна помощ. Доверие, подкрепа, уважение и адски много любов, въпреки всички стени”, добавя още брюнетката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Анна Курникова и Серина Уилямс отново заедно - какво събра двете тенисистки след 21 години

Феновете на тениса бяха въодушевени да видят как Серена Уилямс се събира отново с Анна Курникова. 21 години след последната им среща на корта двете тенисистки отново се срещнаха, но не за мач, а за да се забавляват заедно на концерт.  Преди броени дни Уилямс присъства на концерта на Енрике […]

Subscribe US Now