Грешка на младостта – първата голяма покупка на Дженифър Анистън

В момента Дженифър Анистън едва ли може да се оплаче от липса на пари, но това невинаги е било така. Особено в годините преди “Приятели”.
От видео в TikTok, споделено от PopSugar, разбираме за какво актрисата е изхарчила първата си голяма сума от заплатата в сериала. И може и да звучи странно, но не е за маркови дрехи, чанти или обувки, а за кола.
Дженифър Анистън не пояснява за колко точно пари става въпрос, но първата й голяма покупка е бил Mercedes 280 SL. Всъщност, автомобилът е бил обявен за продан от около две години и тя много добре е знаела. Този факт обаче не ѝ се е сторил съмнителен и тя все пак е купила колата.
Но в крайна сметка е разбрала, че има защо една кола да не бъде продадена толкова време – мерцедесът се е развалил още след второто й шофиране, след което тя никога повече не се качва на него. Естествено, Анистън отдава тази грешка си на младостта, защото тогава е била в средата 20-те си години.
От Fox News припомнят, че през последния сезон на “Приятели” Дженифър Анистън и колегите са вземали по 1 милион долара на епизод.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Заедно ли са отново Меган Фокс и Machine Gun Kelly

През февруари Меган Фокс накара всички да повдигнат вежди от учудване, когато цитира част от песента на Бионсе “Pray You Catch Me”, с която намекваше, че Machine Gun Kelly ѝ е изневерил. Поведението на актрисата и модел стана още по-странно, когато премахна всички снимки на годеника си от Instagram, а […]

Subscribe US Now