Излагация в ефир! Дъщерята на Вики Терзийска втрещи Петя Дикова с жестока обида ВИДЕО

Певицата  Виктория Терзийска гостува в студиото на “Тази неделя” заедно с двете си дъщери Маргарита и София, но по-добре да не ги беше водила в предаване на живо, тъй като зрителите не останаха впечатлени. 

Всъщност не само зрителите, а и самата Петя Дикова и цялото ръководство на бТВ, след като едното момиче хвърли шокираща бомба за медията и нанесе неописуеми щети на имиджа й. 
Водещата Петя Дикова попита Маргарита “Гледат ли ви вашите приятелчета сега?”, а 7-годишното момиче отвърна – “Не, защото всички мразят Би Ти Ви”. Пипи остана в ступор и не знаеше какво да кажа, като замаза положението с “сигурно не мразят Би Ти Ви, а просто родителите им не им дават да гледат телевизия”.
 

@specimen477706358 #btv #fyp #nofilter ♬ original sound – Pluto134340

Пипи продължи да разпитва децата -“Помагате ли на мама?”. Вики се намеси и попита отрочетата си “Разкажете какво готвихте”, а момичетата отвърнаха – “Лайна”.
Водещата попита Маргарита и София – “Кога разбра, че мама е известна?”, а момичетата отвърнаха – “Тя ни каза, че е известна!”
Негативните коментари не закъсняха в социалните мрежи. “Разлигавени, невъзпитани, но явно за родителите им това е повод за гордост, че са ги оставили да правят каквото искат. Често срещано явление напоследък, горко на учителите и съучениците им които ще трябва да търпят лиготиите”, гласи един от най-пиперливите коментари за щерките на Виктория Терзийска./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Карбовкси се свалял с Ваня Щерева, а тя под носа му спала със...

Мартин Карбовски гостува на Ваня Щерева в подкст поредицата ѝ, която качва YouTube канала си. Там двамата се сетиха за своите срещи и ухажвани помежду си през годините и ги разказаха откровено за зрителите си. „Карбовски ме взима, ще се сваляме, поканил ме е на среща. Води ме на някакво […]

Subscribe US Now