Достойните наследнички на кралица Летисия

Кралица Летисия безспорно е една от най-стилните дами не само сред кралските семейства. При всяка своя публична поява тя буди възхищение с елегантността си, а на последната доказа, че има и достойни наследнички.
Испанските крал и кралица се появиха заедно с двете си дъщери принцеса Леонор и инфанта София на раздаване на награди в град Херона. Двете дами на 16 и на 17 години демонстрираха завидни обноски и обиграно поведение, както и стил, който със сигурност са наследили от своята майка. Не скриха и усмивките си.
За събитието кралица Летисия не изневери на себе си отново заложи на изчистена и елегантна рокля на ниска цена, този път на H&M от стара колекция от 2018 г. Дъщерите й пък се открояваха с тоалетите си в зелено и златисто. А роклята на принцеса Леонор бе съчетана с вратовръзката на баща си – сигурни сме, не случайно.
Принцеса Леонор е първа по ред за наследяване на престола. Тя дори изнесе реч и се превърна в център на внимание на събитието, доказвайки, че се подготвя за момента, в който ще застане начело на испанската монархия. И явно тепърва все по-често ще виждаме нея и сестра й в компанията на кралица Летисия и крал Фелипе.
Тази седмица бе доста натоварени за двете млади дами. Те имаха и една от редките си самостоятелни публични появи, този път на семинар за иновации и креативност. На него те се появиха в тоалети в ярки цветове, със спуснати коси и широки усмивки.
Наскоро принцеса Леонор завърши успешно UWC Atlantic College в Уелс, а през август започва своето военно обучение, което също е част от подготовката й за престола. То ще включва стажове във въоръжените сили, испанския флот и военновъздушните сили, за да бъде наясно какво трябва да прави, когато един ден получи титлата върховен главнокомандващ.
А след това ще отиде в университет, за да учи право. И сме сигурни, че ще бъде достоен наследник както на управленските възможности на баща си крал Фелипе, така и на стила и класата на майка си кралица Летисия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

На гости в дома на Аманда Сейфрид

Постоянното жилище на Аманда Сейфрид и съпругът ѝ Томас Садоски е ферма, разположена в планините Катскилс в щата Ню Йорк. Но тъй като често актьорските им задължения изискват да пътуват, те имат още два имота – един в града Ню Йорк и един в Лос Анджелис. Architectiral Digest ни дава […]

Subscribe US Now