Позабравеният сексапил на Жизел Бюндхен

Бразилският супермодел от немски произход Жизел Бюндхен е смятана за най-известната и скъпоплатена манекенка в света. Нейната кариера започва през 1990-те с участия в рекламни кампании, списания и телевизионни предавания. Тя е била лице на над 20 модни марки от различни страни като САЩ, Русия, Бразилия, Италия, Франция, Мексико, Испания, Турция, Южна Корея, Германия и Швейцария.
През 2015 г. Жизел взе важно решение за кариерата си – тя обяви, че повече няма да участва в дефилета и до момента го спазва. Покрай брака ѝ с Том Брейди и раждането на двете им деца, Жизел се посвети на друга роля в живота си – тази на майка и съпруга, което е причина и все по-рядко да виждаме бразилката на корицата на различни списания. Затова и редките ѝ изяви вече са още по-чакани от тези в активната ѝ кариера.
Последната такава е на корицата на Vogue Великобритания за юни. За да отбележи завръщането си за първи път от седем години, бразилската суперзвезда участва в епична фотосесия с фотографа Стивън Мейзъл.
В интервюто за списанието Жизел признава, че никога не се е чувствала по-добре – и това си личи.
“Отвън изглеждаше, че сякаш имах всичко, а бях само на 22 години. Отвътре имах чувството, че съм стигнала дъното”, казва Бюндхен, която страда от безпокойство и пристъпи на паника повече от година и половина, преди да достигне точката си на пречупване. “Започвах деня си с мока фрапучино с бита сметана и три цигари, след което пиех бутилка вино всяка вечер. Представете си какво причиняваше това на ума ми”, разказва още моделът. 
По препоръка на приятелка потърсила помощта на натуропат, който веднага предписва всеобхватна детоксикация: без захар, без зърнени храни, без млечни продукти, без кофеин, без алкохол, без цигари. Единственото, което е можела да консумира, са зеленчуци, ядки и малки количества бяло месо. 
“Мисля, че това бяха най-лошите мигрени, които някога съм имала в живота си. Беше толкова трудно да следвам тази диета.”
Придържането към такъв строг режим никога не е лесна задача, но, както казва Бюндхен, алтернативата е била доста мрачна. “Спомням си как лекарят каза: “Е, искаш ли да живееш?” Беше толкова просто.” Три месеца по-късно и нейните изтощителни симптоми почти изчезват. И до днес тя се събужда в 5 ч. сутринта, за да медитира и тренира, като не крие, че се чувства повече от прекрасно.
Жизел си спомня и за детството и затова как като малка всяка сутрин майка ѝ, която е банков служител, и е приготвяла смутита за закуска с авокадо, откъснато направо от дървото в задния им двор. Спомня си с усмивка и как тя, и петте й сестри са ядяли ориз и боб “поне пет пъти седмично”.
Също като майка си, и Жизел иска да бъде така грижовна към децата си, затова ѝ винаги се е старала да им готви по възможно най-здравословен начин. Така идва и идеята за готварската ѝ книга.
“Обичам да споделям неща, които ме правят щастлива. Неща, които помагат на майките, които искат да приготвят на децата си вкусни и здравословни ястия и десерти”, разказва Жизел. 
Въпреки че е родила първото си дете преди 12 години, Жизел продължава да поставя майчинството на първо място в живота си. Това е и основната причина да се откаже да бъде модел.
“Заради кариерата на Том, често се налагаше да се местим в нов град. А това е доста шокиращо, особено за едно дете. Налага се да се приспособява, да свиква с нови хора и т.н. Исках да бъда в този момент до тях и да знаят, че съм там, за да ги подкрепя”, разказва Жизел Бюндхен. Тя допълва, че не съжалява, защото за нея семейството винаги е било и ще бъде най-важното нещо в живота ѝ. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now