Изненада! Антония Петрова е родила второ дете без да каже на никого СНИМКА

Преди няколко месеца се появиха слухове, че Антония Петрова – Батинкова е бременна, но тя така и не пожела да коментира това. Затова някои хора сметнаха писанията за поредната жълта клюка за миската. 

Новината се оказа истина. Нещо повече, без да съобщава нищо и да пусна снимки с бременно коремче, скандалната миска е станала майка за втори път. Бебето се е появило на бял свят на 7 юли. И тя показа снимка с огромния корем, който е носила в последните месеци на бременността. 

“На уникалната дата 07.07.2022, по напълно естествен начин, с нормално раждане, се роди Ивайло Батинков – син (Ив Батинков)!
Щастието е огромно! Бебето и аз сме в отлично здраве, настроение и изключително щастливи! Бих искала да благодаря на екипа на др Анна Чорбова, с която за втори път минахме заедно през естественото раждане, за нейния професионализъм, сила, нежност и подкрепа! Ти си нашият Ангел-закрилник, др Чорбова!
Искам да благодаря много на моя уникален, изключителен съпруг Ивайло -старши, че винаги е до мен и преживяваше заедно с мен, хванат за ръката ми, всяка една контракция, както и хода на естественото раждане до проплакването на бебето! Обичам те и ти благодаря, че сме едно цяло и винаги заедно минаваме през всичко! Семейство Батинкови сме вече четирима! Ние сме най-щастливите родители на двама сина”, похвали се Антония./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Знаменитости, които живеят в скромни домове

И ние, както вероятно и мнозина, си представяме, че повечето знаменитостите живеят в скъпи красиви имения с прекрасни градини, басейн и гараж, пълен с луксозни коли. И действително по-вероятно е голяма част от известните личности да се радват на охолния живот, който могат да си позволят. Но има и такива, […]