Орхан Мурад проговори за Камелия и бебето СНИМКИ

Новината, че Орхан Мурад ще става отново баща, определено се оказа голяма бомба, особено предвид факта, че наскоро той се разведе с дългогодишната си съпруга Шенай, а малката му дъщеря Сузанита чака бебе.

Какво точно се случва в личния живот на легендарния поп фолк певец разкрива самият той в интервю за Нова телевизия. “Обичам повече да пея, отколкото да говоря и да се обяснявам с клюки и празни приказки. Дразни ме, че постоянно някой се интересува от личния ми живот”, заявява той.
Ексклузивно! Орхан Мурад пак ще става баща! СНИМКА

“Най-голямата и грозна лъжа, която съм чул… те са толкова много… какъв ли не бях. Но аз не помня лоши думи, гледам само напред. Не им обръщам и внимание даже. Съдил съм медии, имам победа, но не мога да си взема парите, те са много ловки. Морален победител съм обаче, тъй като всеки гледа живота от неговата камбанария, а от моята съм най-прав. На никого нищо лошо не съм правил, помагал съм на много хора, живял съм благоугодно, но в медийното пространство доста често се появяват лъжи за мен.
Семейни войни: Сузанита вади кирливите ризи на Орхан Мурад, готви му гнусотия СНИМКИ
Щастлив съм. Бил съм и нещастен по някой път, но за кратко – от беди, от предателства. Но съм непоправим оптимист, обичам си живота. Слава Богу, имам таланта да създавам хубави песни, да се радвам на хората, те ми се радват. Нищо няма да кажа за новата любов в живота си. Нормално е човек да се разведе, а след това в живота му да се появи някой друг. Така се случи и при мен. Добре сме, щастливи сме, но не искам личния ми живот да е на показ. Винаги съм го ненавиждал и колкото зависи от мен, това няма да се случи.

Това, че ще ставам баща… за тези неща не се говори, докато не се роди детето. Все още не искам да кажа. Няма нищо лошо да стана баща и на едно момче, Господ си знае работата. Засега ще замълча”, заяви изпълнителят за новината, че ще става отново баща./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Алекс Раева разтърси с тези думи за мъжа си и иска ли второ дете ВИДЕО

“Толкова силна не съм се чувствала никога. А винаги съм си мислела, че това ще ме дръпне назад, ще прекъсне кариерата ми. Това сподели Алекс Раева, която в момента много активно се занимава със стендъп комеди, в интервю за Нова телевизия. Разговорът с нея се случи в къщата за гости на […]

Subscribe US Now