Тежката загуба за Хафтор Бьорнсон

Преди по-малко от месец Хафтор Бьорнсон, който доби по-голяма популярност с ролята си на Планината в Game of Thrones, реши да сподели, че със съпругата му очакват второто си дете.
Тогава във видео в YouTube двамата с Келси говориха открито за репродуктивните проблеми, пред които са изправени и всички трудности, през които са преминали.
Преди няколко дни обаче Хафтор Бьорнсон използва профила си в Instagram, за да сподели, че семейството му е сполетяно от трагедия и съпругата му е загубила детето. 
От поста става ясно, че Грейс, както е трябвало да се казва дъщеря им, е мъртво родена в 21 гестационна седмица. Бьорнсон и съпругата му са взели решението да прекарат известно време с дъщеря си след процедурата по изваждането ѝ. 
Като в поста си силовият атлет (Strongman) е включил и снимки от случилото се. “Мъката, която изпитваме, ще бъде с нас завинаги, но също и любовта. Всичките ни надежди и мечти за нея бяха отнети от нас, но знам, че ще бъда отново с нея.”
Подкрепата си в този труден момент изказа и Арнолд Шварценегер. “Сърцето ми е с вас двамата. Моля, кажете ми, ако имате нужда от нещо и знайте, че сте в мислите ми”, написа актьорът под поста.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новото секси (и трудно) занимание на Поли Недкова

Не е нужно човек да следи много изкъсо профила на Поли Недкова в Instagram, за да разбере, че актрисата не само е в чудесна форма, но и обича да опитва нови неща. Така например от последния ѝ пост в социалната мрежа разбираме, че Недкова се е записала на тренировка по пол […]