Новото секси (и трудно) занимание на Поли Недкова

Не е нужно човек да следи много изкъсо профила на Поли Недкова в Instagram, за да разбере, че актрисата не само е в чудесна форма, но и обича да опитва нови неща.
Така например от последния ѝ пост в социалната мрежа разбираме, че Недкова се е записала на тренировка по пол денс. И от краткото видео, което е споделила, виждаме, че ѝ е доста трудно.
Не само физическото натоварване, но пазенето на равновесие след няколко завъртания. В описанието към поста Поли Недкова пише, че е искала да пробва пол денс още от 2020 г., но едва сега е намерила време и достатъчно мотивация.
“Много по-сложно е отколкото изглежда и поне триста пъти си благодарих, задето ходя на фитнес.” Актрисата от сериала “Съни бийч” допълва, че е получила много похвали от треньорката си, която ѝ е казала, че изглежда така сякаш тренира от поне месец.
Поли Недкова пояснява, че това е сериозен и много натоварващ спорт и е започнала да уважава много повече хората, които “умеят да правят всички онези сложни възли и акробатични номера във въздуха, докато се въртят с главата надолу”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато принц Уилям е... русалка

Ако има някой в кралското семейство без сериозни “провинения” пред обществеността, то това определено са принцът и принцесата на Уелс. Те са пример за подражание и спазват стриктно всички изисквания, които някой може да има към бъдещи крал и кралица на Великобритания. Затова и никой не очаква внезапно принц Уилям […]