Антония Петрова-Батинкова хвърли всички в ступор с тези СНИМКИ

Около Антония Петрова-Батинкова никога не е скучно, защото тя е доста активна в социалните мрежи, където щедро прави съпричастни с онова, което й се случва, всичките си последователи.

Наскоро миската, която стана майка за втори път в началото на юли, показа погача на бебето, но от снимките, които публикува първоначално, липсваха родителите й, както и тези на мъжа й Ивайло. Това, разбира се, веднага породи съмнения дали случайно няма някакъв проблем.
Антония Петрова събра смелост и показа бебето СНИМКИ
И преди слуховете да се превърнат в късометражен филм, блондинката с юридическо образование рязко пресече развоя им, показвайки нагледно дали има проблеми с майка си или със свекърва си.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Антония Петрова-Батинкова (@antonia_petrova_batinkova)

Припомняме, че първият син на Антония и Ивайло – Благовест, се роди навръх именния ден на Антония – 17 януари 2019 г., а в семейството на галено го наричат Бест Батинков. Вторият път се роди на 7 юли, отново със седмица в рождената дата, която със сигурност носи богата символика за миската, която е повече от убедена, че децата й неслучайно са си избрали да се появят на тези дати.
Антония Петрова разкри защо е крила втората си бременност СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Антония Петрова-Батинкова (@antonia_petrova_batinkova)

Нещо повече. Антония и Ивайло се срещат на 17 март през 2018 г. и само три месеца по-късно решават да се оженят – на 17 юни. Така че тази дата определено е много важна в живота и на двамата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

След смъртта на кралицата - какво щ се случи днес

Смъртта на кралица Елизабет II в следобеда на 8 септември 2022 г. успя да разтърси не само Великобритания, но и целия свят. Тя ни напусна на 96 години, а първородният й син Чарлз автоматично стана новия крал на страната. Ето какво следва днес, според информацията на Guardian. Крал Чарлз и […]