Ето как е изглеждала Мани от “Игри на волята” като ученичка СНИМКА

Нежната Мани от “Игри на волята”, която печели често зрителските симпатии с пъргавостта и издръжливостта си на Арената, изненада наскоро последователите си в социалните мрежи, като им показа как е изглеждала като ученичка.

Както може да си представите разликата между днешната й визия и начина, по който е изглеждала преди няколко години, не е толкова фрапираща, както, например щеше да бъде, ако се беше тунинговала по примера на мнозина родни риалити героини. 
Страшна подигравка в “Игри на волята”: Мирела срази Мани и Фейгин с тази СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Mani (@manuela_tonevaa)

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Mani (@manuela_tonevaa)

Чаровната блондинка, която от години живее във Великобритания, където работи като физиотерапевт, всъщност е една от малкото участници в тазгодишните Игри, които рядко си навличат негативни реакции в социалните мрежи.
Изненада! Гаджета ли са Мани и Илиян от “Игри на волята”? ВИДЕО
А извън Арената и когато разполага със свободно време Мани редува четете, спорт и пътувания. Въпреки че е много крехка наглед, тя е участвала в състезания по бодибилдинг, като дори е печелила първо място на национално първенство./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мрежата прегря! Глория показа новия си мъж СНИМКИ

Феновете на Глория трудно могат да си представят, че тя би останала дълго време без мъж в живота си. И вероятно са прави. Тези дни примата на родния поп фолк поднесе потвърждението за това. В профила си в социалните мрежи изпълнителката показа новия си мъж и щастието, изписано на лицето […]