Първа СНИМКА на бебето на Ивайла Бакалова и Веселин Денков

Преди седмица Ивайла Бакалова стана майка за втори път, като този път бебето е от любовта й със скандалния и съден бизнесмен Веселин Денков. Бившата миска е родила в АГ болница “Щерев”.

Пресните родители не робуват на поверието, че бебето не трябва да се показва на други хора докато не навърши 40 дни. Още на деветия ден го показаха на приятелите си, с които са празнували заедно Нова година. А Азис показа снимка, която всъщност е първа публична на бебето и една от малкото на Ивайла и Денков. 

Краля на фолка е бил в компанията на миската и нейния възлюбен в новогодишната нощ. С тях са били още няколко верни и доказали се във времето хора, а Краля на фолка сподели пикантен фотос, на който се виждат гордите родителите и тяхното дете. 
По желание на Ивайла главичката на бебето е прикрита с емотиконка, тъй като се страхува да не бъде урочасано. И този път Ивайла стана майка на момиче, а Весо Брадата, какъвто е прякора на бащата, е много щастлив от този факт./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Азис започва годината със скандал! Отрече се от името си и се обиди на....

Няма да е Азис, ако не сътвори скандал и не предизвика суматоха около себе си. Още в първия ден от новата година той се нахвърли върху свои приятели и категорично заяви, че се отрича от името си.  Повод за този нервен изблик е Васильовден и многобройните честитки, които получава по […]