Изненада! Тв водещият Иван влезе като участник във “Фермата” и… СНИМКА

Иван Христов изуми риалити героите във “Фермата”, които се борят за голямата награда от 100 000 лева. Той излезе от дългогодишната си роля на тв водещ и се превърна в участник в собственото си предаване.

Екранният партньор на Андрей рязко мина “от другата страна”, за да се включи в напрегна масова битка. Иван оглави новосформирания отбор “Сюрприз”, съставен от най-атлетичните представители на тв продукцията. Те се изправиха срещу нахъсан тим, съставен от най-ловките претенденти за стоте бона – баскетболиста Радо, хребаря Чавдар, домакинята Аксения, диетолога Влад, многодетната майка Веселка и гимнастичката Валерия.
Хепи Ванче храни с буламачи участниците във “Фермата” СНИМКИ

“Имам огромното удоволствие най-накаря да вляза в битка срещу вас и да ви съсипя!”, обяви Иван преди сблъсъка, в който участниците трябваше балансират кръглата платформа с помощта на въжета и наредят кула от кубчета върху нея.
Шампионката на “Фермата” Веселка прати гинеколожката на звездите у дома, но преди това тя… СНИМКИ
“Иван ще ги провали, много е нисък”, усъмни се в способностите му гимнастичката Валерия. Половин час по-късно, думите й се сбъднаха – отборът на продукцията падна, фермерите тържествуваха и получиха пълна кошница с провизии, включително и кафемашина./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Все по-близките оношения на Шон Пен и Володимир Зеленски

От самото начало на военния конфликт между Украйна и Русия, Шон Пен съвсем категорично зае страната на Украйна. Актьорът дори отиде там, но не за да се включи по някакъв начин във военните действия, а за да заснеме случващото се в документален филм. Още през февруари той изрази подкрепата си […]