Никола Цолов продължава да следва огромната си мечта

Никола Цолов кара своя втори сезон във F3 и всички стискаме палци нещата да му се получат и да успее да се изкачи до F2, а след това и до F1.
Няма да бъде лесно, но Цолов продължава да демонстрира, че няма да се откаже лесно от мечтата си. През изминалия уикенд той не само взе участие в надпреварата в Монако, но дори спечели спринтовото състезание.
Това бе първа победа във F3 за Никола Цолов, откакто той е част от шампионата. Цолов се превърна и в първия българин, печелил състезанието от F3 на градската писта в Монте Карло.
На основното състезание обаче българинът не успя да покаже най-доброто от себе си и завърши на последното 27-мо място. След Гран При на Монако Никола Цолов е под номер 12 във временното класиране във F3. До края на сезона има още шест състезания и българинът има съвсем реални шансове да финишира в топ 10 след приключването и на последния кръг.
Следващото състезание, на което ще видим Никола Цолов в действие, е на пистата в Барселона. То ще се проведе между 21 и 23 юни. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

София Ричи стана майка за първи път

Съвсем в началото на годината София Ричи – най-малката дъщеря на Лайнъл Ричи, разкри, че ще става майка. През януари в Instagram профила си тя публикува черно-бяла снимка, на която бе обгърнала вече наедрялото си коремче. Щастливата новина за модела и съпругът ѝ Елиът Грейндж, с когото сключиха брак миналия […]

Subscribe US Now