Галена получи ултра луксозна вила край морето, подарък от…

Коледните изненади за Галена май вече валят, защото наскоро тя и мъжът й получиха фантастичен подарък от свекърва си – луксозна вила край морето.

Баба Стефка купила по една вила и за двамата си наследници в Черноморец – Галин, който е мъжът на Галена и Кристиян.
Много гадно! Галена скрои гаден номер на Мария! ВИДЕО
И въпреки че по площ луксозният имот в Черноморец да отстъпва от този, който притежават фолкпевицата й мъжът й във Велико Търново, то морският е връх на модерното строителство и притежава всички възможни удобства, а като бонус – е заобиколен и от зелени площи с приказна гледка към морето.

Тъй като вилите са построени малко по-нависоко, докато Галена и останалите от фамилия се плацикат в басейна, могат да съзерцават синия хоризонт. Ако пък им се прииска пясък, за пет минути могат да слязат пеша до плажа, пише “Уикенд”.
Малкият син на Галена тръгна в първи клас СНИМКА
След като вилите били завършени това лято, Галена и семейството й вече сефтосали своята. В съседната пък веднага се настанил девер й. Близостта на вилите позволява родата на Галин да се събира за обща морска ваканция. Азис често гостувал на колежката си, с която са добри приятели, а Галин се проявявал като перфектен домакин и кулинар и веднага се захващал с приготвянето на барбекюто в двора.
И макар да не става ясно какъв е интериорът на лятната къща, отвън имотът не прави впечатление с помпозност за разлика от постоянния им дом във Велико Търново, който се простира на площ от 1900 кв. м. в района на кв. “Картала”, става ясно още от изданието./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненада: Денислава от "Игри на волята" се пусна като булка и... СНИМКИ

Денислава от “Игри на волята” хвърли в тотално недоумение феновете и последователите си в социалните мрежи, а причината е, че блондинката се пусна като булка в профила си, предизвиквайки истинска суматоха. Любопитното в случая е, че Дени намеква сама, че може би в живота й се случва нещо много важно, много […]

Subscribe US Now