Рядката снимка на Селин Дион, която никой не очакваше

Селин Дион сподели актуална информация за диагнозата си синдром на скованата личност, заедно с рядка снимка на себе си и тримата си сина.
В публикацията си Дион отбеляза, че 15 март е Международен ден за осведоменост за синдрома на скованата личност, като казва, че “опитът да преодолее” синдрома е “едно от най-трудните преживявания” в живота й.
Дион обяви диагнозата през 2022 г., като тогава каза, че болестта е повлияла на способността й да пее и ходи, а през май 2023 г. тя отмени всички предстоящи дати за концерти. През декември 2023 г. сестрата на Дион Клодет каза пред френско издание, че певицата вече не контролира мускулите си.
Заболяването е нелечимо неврологично състояние с характеристики на автоимунно заболяване, според Националния институт по неврологични заболявания и инсулт. Смята се, че по-малко от 5000 души в Съединените щати имат това заболяване, според Информационния център за генетични и редки болести.
“Оставам решена един ден да се върна на сцената и да живея възможно най-нормален живот”, пише Селин Дион. “Дълбоко съм благодарна за любовта и подкрепата от моите деца, семейство, екип и всички вас!”
Снимката показва Дион и нейните трима сина, Рене-Чарлз, Нелсън и Еди Ангелил, усмихнати на подиума за K1 Speed – организация за картинг състезания. Тримата сина на канадската певица са от покойния ѝ съпруг и мениджър Рене Анжелил. Анджелил почина през 2016 г.
Дион има само няколко публични изяви след диагностицирането си, включително връчването на наградата за албум на годината на Тейлър Суифт на Грами през 2023 г. Преди това за последно тя беше видяна на хокеен мач със синовете си. Дион завършва съобщението си с думи подкрепа за други, които се борят със синдрома на скованата личност.
“Искам да изпратя своето насърчение и подкрепа на всички по света, които са били засегнати от това заболяване”, пише звездата. “Искам да знаете, че можете да го направите. Ние можем да го направим!”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сидни Суийни не спира с провокациите

Ако трябва да определим най-сексапилната актриса от новото поколение на Холивуд, Сидни Суийни еднолично грабва титлата. Една от последните й прояви беше на афтърпартито на Оскарите, където тя напомняше най-големите икони на Холивуд – Мерилин Монро и Анджелина Джоли. Преди дни пък се състоя премиерата на последния филм на 26-годишната […]

Subscribe US Now